"Xtra Dry Skin Fix? Ik ben verk(n)ocht!"
Super Skin Foods
Super Skin Foods
25 augustus 2016
Kanker Beauty Professionals
Proficiat dames!
20 januari 2017
Toon alles
"Xtra Dry Skin Fix? Ik ben verk(n)ocht!"

Johny Vanhove probeerde de Xtra Dry Skin Fix en wil niks anders meer: “Mijn huid is altijd al een probleemgeval geweest: droog, rood, “gebroken”. Zeker bij dit koude weer gooide mijn huid vaak de handdoek in de ring. Tot nu toe gebruikte ik altijd Nivea Soft, maar dat werkte eerder oppervlakkig, als een pleister op een wonde maar loste de oorzaak nooit op. Op aanraden van Annemie heb ik de Xtra Dry Skin Fix van Beauté Pacifique geprobeerd. Vanaf dag 1 voelde mijn huid al beter gevoed aan. Het product dringt dieper door in de huid en pakt de oorzaak in de kern aan. Ik ben verk(n)ocht! Dank je wel, Annemie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *