Vragen – Beauté Pacifique

Vragen

VRAGENOver Beauté Pacifique

1Hoe werken de producten?
Het uitgebreide gamma Deense huidverzorgingsproducten van Beaute Pacifique levert uitstekende anti-aging resultaten: ze verbeteren de kwaliteit, textuur en het uitzicht van de huid d.m.v. herstel en onderhoud van de proteïneweefsels. De huid wordt op die manier uiterst beschermd en blijft in top conditie. Door het wereldwijd unieke transportsysteem kunnen de producten extra diep in de huid dringen om deze optimaal te herstellen.
2Hoe werkt het unieke transportsysteem in de producten van Beauté Pacifique?
Kort gezegd: het huideigen transportmiddel squalaan zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten tot diep in de huid kunnen doordringen. Het transportsysteem dat in onze producten zit is een wetenschappelijk onderbouwd middel dat er voor zorgt dat de producten tot diep in de huid doordringen om deze te herstellen en opnieuw, gezond op te bouwen. Dit werd bewezen na onderzoek aan de Deense universiteit van Marselisborg. Actieve ingrediënten zoals Vitamine A, C en E, resveratrol en procyanidine dringen door tot in de huid en bouwen het collageenweefsel opnieuw op zodat de huid er jeugdiger en frisser uitziet dan voorheen. Squalaan is een belangrijk onderdeel van het lipidesysteem en komt natuurlijk voor in de menselijke huid. Huidverjongingsmiddelen werken vaak alleen op de bovenste huidlaag, maar ze dringen niet dieper door. Het unieke transportsysteem van Beauté Producten bestaat uit nanometrsche druppeltjes squalaan die er voor zorgen dat Vitamine A en andere actieve ingrediënten diep kunnen doordringen in de huid. Net omdat squalaan zo huideigen is, kunnen deze druppeltjes veel dieper doordringen dan eender welk ander transportmiddel.
3Bestaat er bewijs van de goede werking van jullie producten in de huid?
Dat onze producten doen wat ze beloven kan aangetoond worden met de DermaScan. Dit is een echografiesysteem dat vergeleken kan worden met dat van een gynaecoloog en toont waar in de huidlagen er beschadiging zit. Het apparaat meet, waar mogelijk, ook de dikte, stevigheid en structuur van de huid tot in de diepste lagen. Er is al meerdere malen aangetoond dat er, na slechts 5 dagen gebruik van onze crèmes, een sterke verbetering plaatsvond in de huid, niet enkel op vlak van anti-aging maar ook in structuur, dikte en stevigheid. Bovendien is dit na een aantal weken ook zichtbaar met het blote oog.

Over Beauté Pacifique

1Wat zijn cosmeceuticals?
De producten van Beauté Pacifique vallen onder cosmeceuticische of dermacosmeceutische producten. Hiermee wordt bedoeld dat ze niet alleen een cosmetisch effect hebben, maar dat er ook medische resultaten mee behaald worden. Iets wat met gewone verzorgingsproducten niet mogelijk is.
2Wat is de beste manier om de D-Force Body Crème aan te brengen?
Warm de crème eerst op tussen de vingertoppen en breng hem dan aan op de huid. Hierdoor wordt de crème smeuïg, licht van textuur en kun je hem makkelijker aanbrengen.
3Waarom lijkt het alsof de Cleansing Foam niet volledig gevuld is?
Tijdens de productie wordt er al schuim ingebracht in de tube, waardoor het lijkt alsof deze niet volledig gevuld is. Na verloop van tijd neemt het volume van het product af, maar het gewicht blijft hetzelfde: hierdoor ontstaat de ideale dichtheid. De hoeveelheid product in de tube (in moussevorm) komt overeen met de aangegeven hoeveelheid op de verpakking (nl. 150ml).
4Is het normaal dat het Submersive Serum Paradoxe nogal vet aanvoelt?
Het Submersive Serum Paradoxe is in 2014 door Matas verkozen tot best verkochte serum. Het zorgt voor uitstekende resultaten bij rode vlekken en zelfs rosacea, maar wanneer het aangebracht wordt vóór de make-up, geeft het de huid ook een mooie gloed. Gebruik niet teveel van het serum (1 à 2 druppeltjes is voldoende) en breng het aan op een vochtige huid zodat het beter geabsorbeerd wordt. Daarna breng je best nog een verzorgende dagcrème aan voor een beter evenwicht. Hierdoor voelt het serum meteen veel minder ‘vet’ aan.
5Wat moet ik doen als het pompsysteem van mijn product niet werkt?

Het transport zorgt er soms voor dat de pompsystemen van onze producten niet meer werken zoals het hoort. Het systeem werkt d.m.v. een luchtdicht systeem dat verstoord kan worden wanneer de producten op hun zij vervoerd worden: de lucht en dus ook het product, kunnen dan vaak niet meer uit het flesje gepompt worden. We hebben een stappenplan ontwikkeld waardoor het pompsysteem weer terug geactiveerd kan worden:

Stap 1: Draai het pompje los van het flesje en draai het daarna weer terug vast (Opgelet: er zit geen buisje aan het pompje, dus dat is normaal).
Stap 2: Klop met de onderkant van het flesje tegen je handpalm of een hard oppervlak zodat de inhoud naar beneden zakt.
Stap 3: Activeer nu het pompsysteem opnieuw door ca. 10 tot 15 keer op het pompje te drukken.

Heb je het product al gebruikt (en er dus minder product in het flesje zit dan bij aankoop) en blijkt het pompsysteem niet te werken na bijvoorbeeld vervoer in uw koffer tijdens vakantie, dan dien je wellicht meerdere keren te pompen om het terug te activeren. Bovenstaande stappen blijven wel hetzelfde.

Bekijk hier alvast een filmpje als extra begeleiding:

Beauté Pacifique online kopen

1Is het aangeraden om Beauté Pacifique producten via webshops te kopen?

Neen! We hebben veel negatieve reacties ontvangen over webshops die Beauté Pacifique producten verkopen, en dit voornamelijk via zo gezegde betrouwbare shops. Wij willen jullie hier graag voor waarschuwen. Beauté Pacifique wordt enkel verkocht via gespecialiseerde verdeelpunten en NIET via webshops.

Waarom zou je best bij een specialist je producten aankopen?

 • Correct advies:
  Je huid verandert doorheen de seizoenen en leeftijden. Stress-situaties, medicatie, ongewoon voedingspatroon en allerlei andere invloeden veranderen je huid en vragen daardoor ook een aangepast verzorgingspatroon. Onze specialisten zijn getraind in het herkennen van je huidprobleem en gaan samen met je op zoek naar een betaalbaar, maar doeltreffend verzorgingsprogramma. Het is dus heel normaal dat je met regelmaat een nieuw advies zal ontvangen om de kwaliteit en efficiëntie van je verzorging te garanderen.
 • Persoonlijke huidscans:
  Bij onze specialisten mag je jezelf altijd inschrijven voor een gratis scan. Deze scans komen wij zelf uitvoeren en we helpen zo onze specialist om een correct beeld te krijgen van de binnenkant van je huid. Hierdoor kan het advies nog nauwkeuriger afgesteld worden op de noden en wensen. Deze scans worden gratis aangeboden door onze specialisten als een service naar jou als klant.
 • Problemen met verpakking:
  Wanneer pompsystemen of verpakkingen stuk gaan (bijvoorbeeld tijdens transport) mag je deze bij onze specialisten omruilen. Wij garanderen op onze beurt dezelfde garantie naar onze specialisten.
 • Niet tevreden = geld terug!:
  Heb je niet het beloofde resultaat of vind je de crème echt niet goed? Geen probleem, wij betalen je product terug. Niemand heeft er baat bij dat je een product gekocht hebt en er niet tevreden van bent. Bezorg ons je gegevens en een kopie/foto van je kassabon bij één van onze specialisten en wij regelen de rest voor jou. Je loopt dus geen enkel risico wanneer je Beauté Pacifique wenst te gebruiken.
 • Denk dus twee keer na voordat je onze producten online wenst aan te kopen. Aankopen op webshops zijn op eigen risico en zonder tussenkomst van Beauté Pacifique!

  Ingrediënten en samenstellingen

  1Wat zijn de hoofdingrediënten van Beauté Pacifique?
  Beauté Pacifique staat in de eerste plaats bekend om het gebruik van Vitamine A-esters. Opgelet: dit is niet hetzelfde als Vitamine A-zuren, maar wel afgeleiden die nog steeds een krachtig anti-aging effect hebben op de huid. Ten tweede bevatten de producten een unieke combinatie van resveratrol en procyanidine die te vinden is in het gepatenteerde Chileense druivenpitolie ingrediënt. Resveratrol en procyanidine zijn beide actieve ingrediënten die op vlak van anti-aging baanbrekende resultaten teweegbrengen. Verder zorgen ze voor een uitstekend herstel van zonneschade, huidpigmentatie en ontstekingen.
  2Waarom is Vitamine A zo goed voor mijn huid?

  Het is algemeen bekend in de Anti-aging-industrie dat vitamine A dé huidvitamine is. Waarom? Omdat het in staat is om je huid zichzelf te laten verjongen. Maar... vitamine A komt voor in verschillende vormen en samenstellingen. Niet alle vormen zijn even lief voor je huid. Beauté Pacifique gebruikt dan ook ester-vormen van vitamine A die dezelfde zuurtegraad hebben als je huid. Daardoor kunnen ze je huid niet beschadigen.

  In de samenstellingen van Beauté Pacifique worden 3 types Vitamine A-esters gebruikt:

  Retinyl palmitaat – Vitamine A estervorm die de aanmaak van nieuw collageenweefsel stimuleert.

  Retinyl acetaat – een stabiele Vitamine A estervorm die zorgt voor huidverjonging

  Retinyl propionaat – versterkt andere vormen van Vitamine A-esters en vermindert de talgproductie.


  Vitamine A-esters worden getransporteerd tot diep in de huid en zetten zich om in retinol. De vitamine herstelt degeneratie van de huid bij: UV-beschadiging, verouderde huid, irritaties en roodheden, ontstekingen en uitdroging.

  3Bevatten jullie producten parabenen?
  Alleen het Deep Pore Cleansing mask bevat nog parabenen. De rest van ons gamma is parabenenvrij. De parabenen in het masker zijn een onderdeel van een essentiëel ingrediënt. Bij de ruwe verwerking hiervan bevat het al parabenen. Parabenen worden gebruikt om bacteriën en schimmels tegen te gaan.
  4Bevatten de producten parfum?

  Slechts aan enkele producten van Beauté Pacifique wordt parfum toegevoegd. De reden is simpel: een aangename geur heeft een voordeel wanneer het om verzorgingsproducten gaat en kan bijdragen aan de waarde ervan. De meeste mensen kunnen zelfs de geparfumeerde producten goed verdragen. Het is onze missie om elk huidtype verder te helpen met onze producten en daarom is het belangrijk dat de producten niet alleen het gewenste effect geven, maar ook geen ongewenste neveneffecten teweegbrengen.

  De EU geeft 26 ingrediënten op die een grote kans bieden op allergische reacties. Om deze onaangename reactie te vermijden, volgen wij strikt de EU richtlijnen en vermijden we die ingrediënten bij het ontwerpen van onze parfums. Onze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Zij hebben bevestigd dat we enkel goede en aantrekkelijke geuren aan de producten toevoegen.

  Het is een feit dat de meeste allergieën veroorzaakt worden door natuurlijke stoffen zoals pollen, noten, garnalen, melk, bloem, limoen, sinaasappel, lavendel, tomaten, essentiële oliën en contact met dieren zoals honden, katten, vogels en paarden.

  5Zit er een UV-factor verwerkt in Beauté Pacifique producten?

  Verschillende producten uit ons gamma bevatten een hoeveelheid organische UV. Het gaat om een SPF van 4 à 6 die in staat is om zowat 75% van de schadelijke UVB stralen van de zon tegen te houden. Deze SPF is ingebouwd om de gebruiker een dagelijkse bescherming te geven tegen schadelijk zonlicht. 65% van de gevallen van kanker zijn namelijk te wijten aan schadelijke UVB stralen, die tot in de dermis (de onderste laag van de huid) door kunnen dringen en daar, op lange termijn, schade kunnen aanrichten en de huid vroegtijdig kunnen doen verouderen. Enkel de UV-factoren die zijn goedgekeurd door de overheid worden gebruikt in de producten van Beauté Pacifique. In de volgende producten zit UV-factor:

  Moisturizer for All/Dry Skin Types AHA Crème Crème Métamorphique

  Hoewel Crème Métamorphique een nachtcrème is bevat hij toch een UV-filter. Dit komt doordat de crème één van de meest krachtige en best verkopende crèmes uit het gamma is en vaak als dagverzorging wordt gebruikt. TIP: mannen met een kalend hoofd gebruiken deze crème voor versteviging van de hoofdhuid.

  Toch raadt Beauté Pacifique aan om, bij langdurige blootstelling aan de zon, een extra UV bescherming van factor 30 te gebruiken. Bij voorkeur de STAY Beautiful SPF30 voor het gelaat en de STAY Outside SPF30 voor het lichaam.

  Overige vragen

  1Waar kan ik de producten en/of behandelingen van Beauté Pacifique kopen?

  Ben jij nieuwsgierig naar onze producten en wil je ze wel eens proberen? Kijk dan op onze pagina verdeelpunten voor een uitgebreide lijst van professionele verdeelpunten in België en Nederland. Onze producten worden enkel aangeboden door goed opgeleide schoonheidsspecialisten en dokters/dermatologen.

  Opgelet! Je kan nog steeds producten van Beauté Pacifique online kopen in bepaald webshops, maar die kunnen vaak niet uitgeleverd worden. Mocht je wel een product toegestuurd krijgen, let dan zeker op de vervaldatum. Wij raden je om deze redenen af om onze producten in webshops te kopen!

  Bovendien verlies je hierdoor ook het ondersteunend advies van een professioneel verdeelpunt.

  2Hoe kom ik te weten waar ik mijn huid kan laten scannen tijdens een scanevent?
  Kijk op de pagina scanevents voor het eerstkomend event in jouw buurt. Wens je deel te nemen? Contacteer dan de verantwoordelijke van het betreffende verdeelpunt.
  3Zijn de producten van Beauté Pacifique getest op dieren?
  Neen. Beauté Pacifique is dierproefvrij.
  4Mag ik de producten gebruiken als ik zwanger ben?
  Alle producten van Beauté Pacifique voldoen aan de voorwaarden van de wet omtrent gezondheid. Er is geen gevaar voor zwangere vrouwen omdat de producten Vitamine A-esters bevatten en geen zuren. Ben je allergisch voor het parfum in bepaalde producten, dan moet je uiteraard ook opletten tijdens je zwangerschap.
  5Hoe lang bestaat Beauté Pacifique al?
  Beauté Pacifique viert in 2017 zijn 20ste verjaardag. Je mag dus rekenen op 20 jaar ervaring en resultaten.
  0
   0
   Jouw winkelwagen
   Jouw winkelwagen is leegTerug naar de winkel