Uw huid scannen? Dat kan bij onze specialisten.. – Beauté Pacifique

Uw huid scannen? Dat kan bij onze specialisten..

Rimpels bestrijden met de Crème Métamorphique
1 augustus 2015
Nieuwe tijden vragen om een nieuwe website
Nieuwe tijden vragen om een nieuwe website!
4 september 2015
Toon alles

Helemaal vanuit Denemarken kwam Vivi, de sales director van Beauté Pacifique Denemarken, om onze klanten aan te leren hoe het omgaan met de scanner gebeurt. Op een ludieke en leerrijke manier ondervonden de aanwezigen één voor één hoe het apparaat werkt en wat het verhaal is achter de huidbeelden van verschillende kandidaten. Op deze manier wordt er veel beter ingespeeld op de noden met de nodige achtergrondinformatie bijkomstig. De specialist weet wat hij of zij moet afleiden van het huidbeeld, wat er is gebeurd met de conditie van de huid, en wat er kan ondernomen worden om de huid optimaal te herstellen en te verbeteren.

Het ultieme voordeel van dit apparaat is dat het aantoont wat er aan de binnenkant van de huid, de dermis, gebeurt, en welke schade de huid heeft opgelopen van buitenaf, maar dan aangetoond via de binnenkant.

Specifieke producten voor de huid worden aangeraden, en bovendien zorgt een opvolgingsscan voor de nodige overtuiging. Met behulp van een voor- en na scan wordt er duidelijk aangetoond wat het verschil is na gebruik van de producten, en een verbeterde huidconditie is daarbij niet ongewoon.

Bekijk wat de Crème Métamorphique kan doen na 90 dagen gebruik als nachtcrème.

BeautePacifique
BeautePacifique
Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *