Nieuwe tijden vragen om een nieuwe website! – Beauté Pacifique

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe website!

Uw huid scannen? Dat kan bij onze specialisten..
26 augustus 2015
Waarom hydrateren - Beauté Pacifique
Waarom hydrateren in de winter?
1 oktober 2015
Toon alles

Beauté Pacifique is wereldwijd volop in expansie. Maar ook de Benelux blijft niet achter. Om mee te gaan met de supersnelle evolutie in de markt van huidverbetering, stelt ook Beauté Pacifique Benelux haar nieuwe website met trots aan u voor.

Lees rustig wie we zijn, wat onze producten voor u doen, en hoe wetenschappelijk wordt aangetoond dat de producten snelle resultaten geven. Per huid- of producttype kan u terecht om de meest geschikte producten te vinden voor uw huid of specifieke huidconditie. Normale tot vette huid, make up primer, en zelfs producten specifiek geschikt voor mannen vindt u allemaal onder deze categorie ‘producten – per huidtype’.

Hoe werkt een scan? Waar kan ik een specialist vinden die alles weet over de producten en de behandelingen? Hoe werkt een huidscan met de echografiescanner?

U vindt het allemaal op deze website…

BeautePacifique
BeautePacifique
Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.

Comments are closed.