Laat je huid deze week scannen in Eeklo – Beauté Pacifique

Laat je huid deze week scannen in Eeklo

serum paradoxe corpus paradoxe kl
Tilde uit Denemarken komt naar België
8 februari 2016
Laat je huid scannen in Rillaar
14 februari 2016
Toon alles
mieke tache de beaute eeklo

Deze week staat onze scanner bij Mieke Vanhullebusch in Tache De Beauté te Eeklo. Ben je benieuwd naar de conditie van je huid? Wil je graag weten waar je beschadigingen zitten en wat je er aan kan doen om ze te herstellen? Dan maak je best even een afspraak via www.tachedebeaute.com of op het nummer 09 377 23 84.

Mieke is een ervaren en gerenommeerde huidspecialist die ook weet om te gaan met huidproblemen. Aan de hand van de scanner zal ze nog meer informatie ter beschikking hebben om je doelgericht te kunnen helpen. Aan de hand van hoge concentraties vitamine A van een stabiele vorm, verwerkt in een gepatenteerd transportmechanisme, zal Beauté Pacifique gegarandeerd de huid in de volledige diepte kunnen herstellen van zijn opgelopen schade. Dit geeft je een mooiere huid, met een gezonde look en éclat, maar geeft ook daadwerkelijke huidverjonging of huidverbetering. Ook gekend als anti-aging. Een mooi anti-rimpel effect dus.

Wacht zeker niet te lang om nog een afspraak te maken want de agenda zal snel vol staan en bel vandaag nog voor je persoonlijke scan.

Succes!

BeautePacifique
BeautePacifique
Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *