Hoe werkt een SPF? – Beauté Pacifique
Rimpels bestrijden met de Crème Métamorphique
1 augustus 2015
Toon alles

[dt_sc_h1_title title=”Hoe werkt een SPF?” description=”zonnefilters van vandaag” class=””]
SPF of Sun Protection Factor bepaalt niet altijd de hoeveelheid bescherming die een crème biedt. Eerder, het geeft een vergelijking van hoe lang het duurt eer je huid verkleurt of rood wordt, in tegenstelling tot niet-gebruik van een SPF. Bijvoorbeeld: bij een SPF15 duurt het 15 keer zo lang voordat je huid verkleurt in tegenstelling tot wanneer je geen SPF gebruikt. Hoewel een hogere SPF zoals 30 wel een groter aantal zonlicht filtert tot wel 97% in tegenstelling tot een lagere SPF15 die tot 93% filtert.

Dagcrèmes met lichte SPF

Steeds vaker vinden we ingebouwde SPF in dagverzorging en make-up terug. We moeten hier wel bij opletten dat dit slechts gaat om een bescherming van meestal 15 die bovendien geen weerstand biedt tegen UVA-licht. Omdat deze verzorging en/of make-up ook nog eens lichtjes wordt aangebracht is de bescherming slechts minimaal, en kan zo’n crème enkel zorgen voor bescherming tijdens een zeer korte periode van blootstelling aan zonlicht. Breng je dus alvast meer tijd door in de zon, al is het tijdens een lunchpauze, dan is een hogere SPF (30) met UVA-bescherming sterk aangeraden.

 

BEAUTE PACIFIQUE STAY BEAUTIFUL SPF30 50ML

BEAUTE PACIFIQUE STAY BEAUTIFUL SPF30 50ML

De STAY BEAUTIFUL (voor gelaat & décolleté) heeft een SPF30 bescherming ingebouwd voor UVB- èn UVA-licht. De UVA bescherming zorgt ervoor dat je ook beter beschermd bent tegen schadelijk zonlicht terwijl je kleding draagt of achter glas zit, bijvoorbeeld in je auto. Deze sunscreen is ook doeltreffend tegen huidveroudering. De titanium dioxide zorgt voor geschikte bescherming ook in gevallen van rosacea. Daarnaast is het belangrijk om voldoende vitaminen in de huid te transporteren en in dit geval doet vitamine E het werk. Vitamine E in dit product zorgt voor huidbescherming tegen vrije radicalen, in dit geval, de zonnestraling.

 

 

BEAUTE PACIFIQUE STAY OUTSIDE SPF30 200MLSTAY OUTSIDE is uiterst hydraterend voor het gehele lichaam. Dit product filtert tevens zowel UVA als UVB schade uit door de zink oxide, terwijl vitamine E beschermt tegen vrije radicalen. Deze volledige lichaamsbeschermer vermindert de kans op verbranding en daarmee ook snellere huidveroudering.

 

 

Bron: eengezondehuid.blogspot.be

Copyright: Senitas 2015

BeautePacifique
BeautePacifique
Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *