Dé ideale beautyproducten voor de zomer

Dé ideale beautyproducten voor de zomer

Mooie, zachte zomervoeten gegarandeerd met deze super tip
Mooie, zachte zomervoeten gegarandeerd met deze wondercrème
25 juli 2018
Paradoxe Oogcrème
Product in de kijker: Paradoxe Anti-age Oogcrème
6 augustus 2018
De producten van Beauté Pacifique zijn toppers, heel het jaar door. Maar in de winter smeer je niet altijd dezelfde crèmes als in de zomer. Deze producten van het Deense topmerk moeten tijdens de warme zomermaanden zeker vooraan in jouw kast staan:
 

Gentle Facial Exfoliator en Softly Exfoliating Body Scrub

Wil je jouw bruine kleurtje zo lang mogelijk houden? Scrub je huid dan eerst voor je de zon in gaat! Deze twee producten zijn ideaal om de dode huidcellen te verwijderen en zijn speciaal ontwikkeld voor het gelaat (Facial Exfoliator) en het lichaam (Body Scrub).
Deze speciale zonnebeschermingslijn beschermt je huid niet alleen tegen de zon, maar heeft ook een anti-age werking zodat rimpels tot het verleden behoren. De crèmes bevat Resveratrol en Procyanidine (uit ons speciale Chileense druivenpitextraxt) die, samen met Vitamine E, zorgen voor een krachtig antioxidant anti-age effect. Wist je trouwens dat de Stay Cool Aftersun je ook beschermt tegen vervelende insecten?
De ideale crème voor wie last heeft van droge zomervoeten. Ze zijn in no time weer tip top in orde wanneer je ze insmeert met dit wondermiddel. Verbetert trouwnes ook de door psoriasis en eczeem beschadigde plaatsen op ellebogen, knieën en andere droge plekken. Ook geschikt voor jonge huidjes, denk maar aan kinderen en baby’s.
 

Body Lotion Dry Skin en Corpus Paradoxe Body Oil

Benen gescrubd? Of lekker gedouched na een dagje strand? Smeer je dan in met een hydraterende lotion of olie zodat het hydratatieniveau op peil blijft.
 

SuperFruit Face Mist

Een ideale spray om je even snel mee te verfrissen als het warm is en je het hoofd koel wil houden. Deze zou je altijd mee moeten nemen in je handtas.
 

Sculpturing Body Gel

Dé anti-cellulite crème. In een onderzoek bij 80 vrouwen met cellulite heeft het gebruik van dit product de ‘sinaasappelhuid’ met een gemiddelde van 22% verminderd – gemeten door ultrasound scanning.
 
Welke producten van Beauté Pacifique zijn voor jou onmisbaar in de zomer? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *