Behandel littekens en striemen met de Scars&Stripes – Beauté Pacifique
Beauté Pacifique in Knokke-Heist
29 januari 2016
institute for professional care senitas beaute pacifique
Beauté Pacifique en professionele schoonheidsverzorging voor kankerpatiënten
2 februari 2016
Toon alles
BEAUTE PACIFIQUE SCARS&STRIPES FADE-AWAY CREME FOR SCARS & STRETCH MARKS 100ML

De Scars&Stripes van Beauté Pacifique is in staat om doelgericht striemen en littekens te verbeteren en herstellen. De crème kan niet verkeerd gebruikt worden want hij werkt op alle soorten littekens. De regel is, vanaf het moment dat de hechtingen uit de huid zijn, of de wonde gesloten is, dan mag het product gebruikt worden.

Dankzij Centella Asiatica Extract is het product in staat om de litteken weefsels op te sporen en daar een herstructurering te geven. Dat zal dan in combinatie met hoge concentraties vitamine A ervoor zorgen dat de huid snel zichtbaar verbetert op de behandelde zone.

Is het litteken naar behoren verbetert en heb je nog product over? Geen probleem! Want het leent zich ook als ideale anti-aging crème voor alle huidtypen.

Vraag je Beauté Pacifique specialist(e) voor verdere informatie.

Op de bekende blog van Prettymom wordt de Scars&Stripes als anti-aging crème getest. Lees hier wat ze ervan vond.

 

BeautePacifique
BeautePacifique
Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *