Beauté Pacifique online kopen – Beauté Pacifique

Beauté Pacifique online kopen

ONLINE VERKOOP

WEES ZEKER VAN JE PRODUCT

Door het overweldigende succes van ons merk Beauté Pacifique zien we dat er enkele websites en online verkooppunten illegaal Beauté Pacifique producten verkopen. Om u als gebruiker van Beauté Pacifique te voorzien van de meest accurate informatie wensen wij u over enkele zaken op de hoogte te brengen.

Senitas bv, de officiële verdeler van Beauté Pacifique producten in Benelux benadrukt dat deze websites en online verkooppunten niet erkend zijn door ons, daar Beauté Pacifique Benelux geen enkel van haar producten via online verdelers aanbiedt.

Alle authentieke producten van Beauté Pacifique zijn in de Benelux uitsluitend en exclusief te verkrijgen via de erkende distributeur Senitas bv en de door hen getrainde Beauté Pacifique professionals. Deze zijn terug te vinden op www.beautepacifique.be en www.beautepacifique.nl onder het tabblad “Locaties

We adviseren u ten strengste om geen Beauté Pacifique producten van eender welk niet erkend verkooppunt te kopen. Wij willen dat u als trouwe klant beschermd wordt en willen u verzekeren dat u via onze erkende verkoopkanalen de producten ontvangt die van de hoogste kwaliteit zijn en waar wij garant voor staan.

Senitas bv kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de nadelige gevolgen van Beauté Pacifique producten die online aangekocht worden, of het nu bijwerkingen, allergieën of productie problemen betreft. Al onze producten dienen met een persoonlijk op maat gemaakt advies verkocht te worden.

Aankopen bij onze erkende verdeelpunten biedt u zekere garanties zoals daar zijn:

  • Officiële producten afkomstig van de producent in Denemarken. Als officiële distributeur voor Benelux garanderen wij u de echtheid en zuiverheid van onze producten.
  • Advies op maat volgens individueel huidtype: Beauté Pacifique producten bevatten krachtige en actieve ingrediënten. Enkel getrainde Beauté Pacifique professionals hebben de nodige opleiding gekregen om de juiste producten te kunnen adviseren die overeenstemmen met uw huidtype en – conditie.  Door de vele complicaties adviseren wij ten strengste om nooit krachtig werkende producten online aan te kopen zonder advies van een professional. Zij hebben de kennis om je huidconditie op te volgen en bij te sturen waar nodig.
  • Niet tevreden geld terug beleid: hebt u bij een van onze erkende verdeelpunten een product gekocht maar u bent niet tevreden. Breng het terug en er wordt voor een gepaste oplossing gezorgd.
  • Gegarandeerd de beste prijs: door de vele acties die onze erkende verdeelpunten houden, garanderen wij u steeds de beste prijs.
  • Mogelijkheid tot echografisch scannen van de huid zodat u als klant weet wat er speelt diep in de huid. Dit is zeer belangrijk in het gebruiken van Beauté Pacifique producten.

Wees waakzaam en koop geen producten van Beauté Pacifique via deze niet erkende online aanbieders. Hieronder vindt u een lijst van niet erkende verdelers in Benelux.  Contoleer steeds de privacy policy, de terugname politiek en de identiteit van de online aanbieder. Indien u denkt ongewild illegale Beauté Pacifique producten aangekocht te hebben, vermijd uw mogelijke aansprakelijkheid door een volledige terugbetaling te vragen bij de online aanbieder en deze onwettige activiteiten aan ons te melden op info@beautepacifique.be.

U kan steeds al onze erkende verdeelpunten terugvinden op www.beautepacifique.be voor België en www.beautepacifique.nl voor Nederland.
Bescherm uzelf en de gezondheid van uw huid, het is uw visite kaartje in deze wereld.

Lijst van niet erkende online verdeelpunten:

  • skinpharma.nl
  • a-creme.nl
  • nicebeauty.com
  • shoprebel.nl