Beauté Pacifique in Genk – Beauté Pacifique
Smeer veilig, smeer Beauté Pacifique – Parabenen vrij
18 oktober 2015
Beauté Pacifique - weekend masker
Weekend = Masker tijd
9 januari 2016
Toon alles
Beauté Pacifique Genk Scan event

Gisteren avond lanceerden we Beauté Pacifique in Genk bij Boost Skincare met een scan event. Wat een mooie huidjes en lieve mensen. Veel succes met jullie Beauté Pacifique verzorging en tot over 3 maanden!

Wil u er volgende keer ook bij zijn? Meld u dan zeker aan bij Boost Skincare vóór 18 februari 2016. Contactgegevens en andere scan events kan u terugvinden op onze ‘scan events‘-pagina.

Met onze echografie meten we de binnenkant van uw huid. We kijken naar de structuur en zien de opgelopen beschadigingen door de jaren heen. Met deze unieke scanner kunnen we dan ook zien welke producten van Beauté Pacifique u het best kan gebruiken.

BeautePacifique
BeautePacifique
Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *